A projekt művészeti hallgatókat és pályakezdő művészeket hív, közös diskurzusra.

The project invites art students and emerging artists to a joint discourse.

Jelentkezés / Apply »
Vissza
Mappanyitás / Open Folder

A projekt művészeknek és művészeti hallgatóknak szól, akik szívesen bemutatják portfólióikat az általuk választott kurátornak, művészettörténésznek, esztétának.

A beérkező pályázatokból első körben a Műcsarnok kurátorai válogatnak, majd a kiválasztott portfóliók továbbkerülnek a művész által előre megjelölt kuratóriumi taghoz.

A felkért, választható kuratóriumi tagok a kortárs művészeti élet különböző aspektusaiban jártas, elismert hazai és külföldi szakemberek.

A személyes találkozó és párbeszéd segíti mind a művész, mind az intézmény tájékozódását, és megteremti a jövőbeli együttműködés lehetőségét.

The project invites artists to present their portfolios to curators, art historians and aesthetes for the sake of making introductions, networking and launching a joint discourse.

All of the members invited to the board are renowned Hungarian and foreign specialists in various aspects of contemporary art. Meeting in person and starting a dialogue helps to keep the artists and the institution informed, with a view to establishing future cooperation.

The language of the event of viewing the portfolios will be partly English.